Wednesday, 5 October 2011

SiMBol T-sHirt dGn persOnaliTI pEmakaIannYa



setiap ape yang dipakai mst kita tahu sebabnya kenapa kita pakai. kadang-kadang kita akan asingkan pakaian kita utk dipakai mengikut eadaan tertentu. sebagai cntoh ade baju utk kita gunakan utk tidor, main, kerja dan lain-lain.

di sini saya ingin berkongsi tentang simbol t-shirt yg kita pakai dengan personaliti jika kita memakainya.

  • T-shirt imej kumpulan rock/penyanyi
sama ada tak de bbaju lain nak pakai, baju lain habis pakai-tak basuh lg atau mmg peminat fanatik artis tersebut
  • T-shirt imej pelancongan
kemungkinan diberi oleh kengkawan,sedara mara sebagai ole-ole. kalau beli sendiri, nak bgtahu la yang kita penah pergi melancong ke sana.
  • T-shirt logo universiti
nak bgtahu yang beliau tu pelajar universiti, rasa mcm bangga je pakai. kalau awek tengok rasa kembang(bangga) lah sikit.
  • T-shirt imej iklan
sah-sah baju dapat free. pakai je lah.
  • T-shirt sizen ala bundle
rasa maccam cool dan menunjukkan jiwa seorang yang bebas namun sesetengahnya masih sibuk menjaga tepi skirt artis-artis tanah air.
  • T-shirt berjenama a.k.a BRANDED
ala, macam le tak taw pakai t-shirt paul smith yang tiruan punye jerk. nak merasa, nak beli yang original tak mampu




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...