Friday, 11 November 2011

Segment | Santai Blogger!

nak join ------> klik sini


kenapa aku pilih url ni :

url aku adalah wwwsinichiedogawa.blogspot.com.... kerana... hohoh.. sebabnya adalah aku minat cter detective conan... tapi sebab sinichi kudo+ conan edogawa... jadilah sinichi edogawa... aku bercita cita nak jadi mcm tu.. nak selesaikan masalah org... kita hidup banyak buat salah... tapi tegur menegur je yang aku mampu.. aku khasnya nak tegur diri aku dan amnya kepada sesape yang sudi baca entry aku.. :).. semmppooii jeerk...

di tag :






4 comments:

PeJuAnG CinTa said...

hoho.. dah 2 kali kne tag ni =P

Sinichi Edogawa said...

blog ko memang hebat.. sebab tu kena tag... hohooh

fieda said...

Saya dtg baca entry...Happy blogging..:)

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/11/segment-santai-blogger.html

Nor Sharul Atikah Bt Nor Azlan said...

hai sha dtg singgah sini :)
sha dah FOLLOW awak tau

http://strawberrysweets92.blogspot.com/2011/11/segment-santai-blogger.html

jemput melawat sha balik :)

*dah click2 awak punya !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...