Thursday, 3 November 2011

POWER SANGAT KE TASTE KAU...??


ape korang rasa bila orang cakap macam ni....

-"kenapa awek die cun, padahal muka balak die tak de rupa pon.. mesti poket balak die tebal ni"

-kenapa kau kapel dengan die.. mesti sebab die hensem/cun kan.."

-"eh3.. kau belajar tinggi mane...?? ade spm jerk... tapi nak kapel dengan budak u mcm tu.. die main-main je kot dengan kau"...

-"kenapa kau pilih mamat/minah tu.. tak de taste dowh....

dan sebagai nya.... bla bla bla bla.......


beb.. kalau dah jodoh die dengan orang macam tu... kau nak heran atau dengki sangat tu kenapa...
lantak lah hodoh ke, comot ke, miskin ke, berparut ke.... hal kau ke...??

ko cakap die tak de taste..?? taste kau power ke..?? taste kau memang lawa... tapi kalau tunjuk body.. power ke taste kau tu....

hargailah andai die memang jodoh anda... walau ape pon.. terimalah segala kekuragan atau kelebihan atau pape je lah.. ikhlaskan hati.. pandanglah dengan mata hati...

terimalah seadanya... moga hubungan yang di redhai Allah akan berkekalan....
jodoh pertemuan Allah tentukan...


semmmppooiiii jjeeerrkk..!! :)



3 comments:

Ebell Lee Syasya said...

hahaha!~...bagus ke test dier?renung2kan~~~

Epul said...

wahh, tergugat iman tengok gmbr awek pegang perfume tuh! :D hahaha.

nice entry :) buat kecoh betul sape yang slalu cakap orang lain takde taste tu. Kalau dah tetapkan mcm tu, cmtu jelah kan?

sue stewart said...

pndai cik sinichi..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...