Sunday, 6 November 2011

PENSYARAH ROGOL PELAJAR...

Lagi berita pasal pensyarah yang kedemaman. Musim-musim sejuk begini nampaknya membuatkan “kepala” pensyarah banyak pening. Adakah ini namanya teori domino pensyarah kepeningan. Seorang pensyarah swasta di ibu kota Kuala Lumpur dilaporkan menyerang dan merogol pelajarnya sendiri.
Mengikut laporan, lelaki berusia 40 tahun itu telah memanggil pelajar perempuan berusia 21 tahun itu ke pejabatnya untuk berbincang berkaitan kerja projek kursus (sebenarnya dia nak buat projek).
Setelah berada di bilik, pensyarah tersebut mengajak pelajar tersebut berdating tetapi ditolak. Namun pensyarah tersebut mengugut untuk mengagalkan pelajar tersebut.
Kerana takut digagalkan, pelajar tersebut bersetuju untuk bersarapan pagi dengan pensyarah tersebut. Namun sebaik memasuki kereta, pensyarah tersebut telah mencekik leher pelajar tersebut dan merampas telefon bimbitnya.
Pensyarah tersebut terus memandu dengan laju dan rakus menuju rumahnya di Sentul di mana pelajar ini diikat, dibogelkan dan dirogol. Bukan setakat dirogol, pelajar tersebut juga dipaksa untuk menelan air mani pensyarah tersebut.
Setelah itu, pelajar tersebut ditinggalkan di stesen LRT dan kejadian itu dilaporkan di Balai Polis Sentul.
Sekarang musim hujan bukan musim pensyarah kegersangan.


semmppooiii jeeerrkkk..!! :)sumber : PENULIS SENJANo comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...