Tuesday, 22 November 2011

anugerah blog & blogger paling popular



tengah usya2 kat grup blogger....

aku terjumpe contest ni...

nak join ke tak nak eak... aku join je lah...

haha.. test power.. padahal aku newbie...

baru je buat blog...

tarikh buat.. 3/10/2011

die cakap.. kena cerita tentang blog aku....

ade ape pada log aku...

tah lah.. bg aku...

blog aku ni aku just tulis untuk suka2...

aku just nak selalu mengingati diri aku..

kita mnusia mudah lupe beb..

kalau tak ingat mengingati.... kita jadi lalai lah...

setan kan ade di mana-mana....

pasal blog aku ni jugak....

aku rasa dalam lingkungan 3 minggu aku buat blog...

lebih kurang mcm tu lah masanya...

aku buka blog abg ben....

jeng.. jeng.. jeng....

blog aku masuk blog pilihan die.... haha...

teruja kot.. aku ni newbie.. bru nak belajar...

tengok sini.. -----> klik sini

hahaha.. btw.... ni first time aku join contest...

hahaha.. tu je lah dapat aku tulis... pape pon

seemmmmppooiii jjeeerrrkk...!! :)

________________________________________

aku tag :





*nak join..?? -----> contest




3 comments:

Fixx said...

thanks..
sudi join contest ABBPP
good luck! (^_^)
Fixx Mikz Official

PeJuAnG CinTa said...

rajin gile ko join contest ~ hahah bgus2 leh tambah kenalan ~

fakhira izzati said...

hope hang menang! blog hang best kot :DD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...