Tuesday, 25 October 2011

TAG FROM BOBOIBOY....

The Rules

1.You must post this rule

2.Each person must post 11 themselves in their journal

3.Answer the question the tagger set for you in their post and create eleven new questions for the people you tagged to answer

4.You have to choose eleven people to tagged and link them to the post

5.Go to their page and tell them you have tagged HIM/HER

6.No tag Back !

7.No stuff in the tagging section about "YOU ARE TAG IF YOU READING THIS" YOU LEGIMATELLY (a.k.a REALLY,TRUST,WITH ALL HONEST)have tagged 11 people.



TENTANG AKU..~

-aku seorang yang simple
-tak minat bende2 yang merumitkan
-aku suka kartun conan
-suka bahasa arab berbanding english
-aku ade kembar 3 (unik kan)..
-happy go lucky.. sesiapa je leh kawan dengan aku
-tak minat marah orang or paksa-paksa someone
-suka ditegur kalau ade salah (boleh aku berubah jadi yang lebih baik)
-aku suka kucing..
-aku tak minat cakap kias-kias.. straight je terus.. kekadang je kias-kias..
-last sekali.. prinsip aku.. islam is the way of life....

11 SOKLAN UNTUK AKU~


1.Nickname anda? Senaraikan semua = MAAN, AFIQ,KEDOK, KEMPIS

2.Brand lappy anda? = guna hp jerk...

3.Pernah baca al-quran? = of coz pernah

4.Asal dari ? =pahang (jerantut)

5.Kalau tak online,anda buat apa? =futsal atau jalan-jalan tgk orang, tido...

6.PErnah solat sunat ? =pernah

7.Solat fardhu penuh ke? (jujur) =kalau tertido tinggal ler tapi qada' balik,kecik2 dulu mmg aku tinggal

8.Apa yang anda idamkan? =aku idamkan bini yang leh bimbing aku dunia akhirat

9.Makan bape kali seminggu? HAHa = 14 kali (makan nasik ler)... kadang2 tak tentu

10.Status hubungan anda ? SINGLE/TAKEN= in open relationshi(dalam fb ler) aku single

11.SApa yang anda sayang? = aku sayang agama aku, mak bapak, family n sape2 lah yang mnta kasih sayang aku.. hahahaha


11 SOKLAN UNTUK KORANG~

1. ape tujuan buat blog?
2. ape kenangan manis anda?
3 ape kenangan pahit anda?
4 apa usaha anda untuk agama?
5mende ape paling tajam dalam dunia?
6 mende apa paling ringan dalam dunia?
7 ape paling berat dalam dunia?
8 ape paling laju dalam dunia?
9 apakah pengorbanan anda untuk agama?
10 apa yang anda paling sayang?
11 beri pandangan anda tentang islam sekarang?

TAG~







4 comments:

CekbOlat-bOlat said...

perghhh.. no komen :P

fuuyooh said...

salam kenal ea.. :)

Nafisah Ruslan said...

tq tag.. :)

DOMU-KON said...

kembar tiga? jarang dengar sal kembar.. semua muka sama tak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...