Tuesday, 25 October 2011

ROGOL ! ROGOL! ROGOL !.. HUH.. :(

assalamualaikum.. macam biasa lah..
jari terasa nak menaip.. so sepontan je lah taip ni..... hehehe
semua pembaca apa khabar.... sihat..??? tempat korang banjir tak...??? sekarang kan musim hujan..... huhuh....

kali ni nak bercerita tentang satu kes yang memang tak pernah selesai...
perkosa, rogol, persetubuhan paksa.... hahaha.. tu lah kes yang nak berkongsi.....
asal buka paper jerk.. ada dalam akhbar kes tu...... nafsu kuat sangat ke sampai nak perkosa orang... huhu....
bukan ape.. ade kes lagi teruk kan... kes perkosa anak sendir atau pon kes perkosa adik sendiri....
macam mana die berpikir sampai sanggup buat macam tu....
kesian beb...... dah lah buat kat family sendiri.... macam binatang jerk perangai...

nak tanya satu jerk... macam mana kalau orang lain perkosa adik kita or akak kita.... confirm sekampung kita bawak geng untuk cari orang yang buat tu... tapi.. kalau kita buat.. ade kita rasa bersalah..?? ade pikir semua tu.. ade ke kita pikir macam mane kalau abg or ahli keluarga family tu cari kita bawak geng sekampung.... kita pikir ke semua tu..????

eumm.... :(.. sedih dan pilu je rasa hati bila baca paper asyik kes tu je yang ada... pak guard pon suka gak nak perkosa-perkosa orang ni.. huh... cuba kita amalkan konsep.... :pikir dulu sebelom buat somethng"... kita pikir panjang.. ape akibatnya.... mudah kan.. simple jerk...

sempppoooiii jeeerrkkk..!! :)





1 comment:

cik fyza said...

haish.. kalau dah snggup buat dgn family sndiri , xkan la dia x snggup buat dgn org lain [=="]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...