Monday, 24 October 2011

Segmen Kancil8349 : Kartun Animasi Yang Paling Korang Suka






saya suka catoon detektif conan......
sebab ape saya suka... sebab kalau die siasat kaw2 punya... sampai lubang cacing...

sekarang pon saya nak jadi macam tu.. nak siasat masalah masyarakat masa kini...

bila minat tah lah.. dah lupa.. citer die memang best lah.. sampai sekarang saya tgk.. kat astro ceria...

watak paling best.. conan r.. sinichi kudo.. hensem macam saya.. kah3.. perasan sekali seumur hidup tak pe kot.. hehe

gambar eak.... kat header ade kot.. hehhee.. maaf ler.. gambo tak de....

pape pon saya join jugak segmen ni...

korang nak join.. ------> sini








6 comments:

Kancil 8349 said...

bikin takut kamu punya background picture....hehehehe...kancil pun minat tapi kena berulang kali tengok...apapun terima kasih kerana menyertai segmen kancil

Dylla Abas said...

tgk nama pun dah tau awak suka kartun Detektif Conan tu..best2..kalau tengok kartun tu mmg tak sabar nak tau ending dia mcm mana kan :)

smilenajah93 said...

wuahahaha ! tiru kim punya :P haha ! gurau jep sinichi !

hi sinichi ! suka awak :P haha ~

cinnamon.com said...

anak saya suka kartun ni..

Eera Shera said...

i lap u sinichi..hehe..

suka gile katun ni..

tp sy lg suka one piece..ngee

3no gr33ny said...

hamba kagum dengan conan yang mampu menyembunyikan rassa cinta di hadapan orang yang sangat dye syg..sbb kan dye dh jdk kecik..huhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...