Wednesday, 5 October 2011

NAk TAhu JAntInA dI FB. . ??









assalamualaikum... disini sy nak bgtahu tentang mcm mana caranya utk mengetahui jantina kawan anda.. sama ada die tipuatau tidak..... ikut step ini





  • anda perlu log in facebook anda seperti biasa
  • kemudian apabila sudah login, anda perlu pergi ke home then klik home
  • kemudian anda pergi ke facebook kawan anda yang anda mahu mengetahui jantinanya male or female
  • kemudian anda buka info.. then di situlah anda boleh tahu fren anda itu male or female..kalau die tulis male tu male lah.. kalau female tu female lah..
mudah kan... selamat mencuba.... :)

4 comments:

LaLa said...

memg la post ni menganiaya org kan...
hahahaha

Izzah Idz said...

owh..awaslah kalau siapa2 yg tipu!
jd ape2 kang..lu pikir la sendiri..haha

Miss Honeys Hasdi said...

ade gak camni yer.. haha... terbaek !! :D

aFiQ aiMaN aZNaN said...

kambing tol la maan. skill ni budak tadika pon reti.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...