Friday, 21 October 2011

DAH HOT SANGAT KAN . .

assalamualaikum pembaca semua...
hujan-hujan cm ni lah best menaip....

kat sini aku cuma nak bercerita pendek..
aku kurang puas hati lah kepada sesetengah pengguna FB ni...
heheheh.. buka ape.... cuma pelik...
kalau boleh kan.. setiap apa yang dilakukan, semua nak post.. contohnya larh...
- "at kedai makan","at dalam kete", dan macam-macam lagi lah yang seangkatan dengannya...

penting ke..???HOT SANGAT KOT SAMPAI PIKIR ORANG NAK TAW SEMUA YANG DIE LAKUKAN... kenapa tak tulis saya tengah berak ke, saya tengah tukar baju ke... baru lah ramai komen...
hehhee.. tak kisah r nak tulis ape pon... wall diorang.. jadi lantak ler... cuma tu lah.. pelik dan hairan.... tak penting kot tulis macam tu... baik tulis "Allah maha besar".... at least orang baca dapat pahala..... kita paham mksud die yang allah berkuasa....

ini tidak.. tulis pelik2 jerk... haisshhhh.... tak penting.. pape pon... pikir ler sendiri.. masing-masing dah besor...

semmpoooii jerrkkk..!! :)





5 comments:

EeMy-g0od-go0d said...

btol3.. << baik.. hehe

teyhasahaje a.k.a NURUL said...

ahahahah no komen <--------------- ayt bjet retis

Wen said...

buat2 tak nampak je hehehe

DOMU-KON said...

biarlah diorang..kita duk pikiaq..saketkan hati..husnuzon je la..cill ya ---->ran Mouri

.ain. said...

teheeee ~~ standard lah. manusia. nak tambah lagi nie. "aku taula korg pakai blackberry. takpayah la nak menunjuk sangat yang korg ade bende alah tu. alahh kalau setakat makbapak korg yg beli handphone tu. tak ke mane la der~~~" ehehehehe :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...