Wednesday, 12 October 2011

ADMIRE

assalamualaikum..

kamu semua penah ada admire tak. . ? ataupon kamu semua penah admire orang tak.. ?

nak tanya ni.. ape yang kita rasa kalau kita ada admire... adakah kita rasa best, atau tak bebas.. . ??

saya pernah ada admire . . rasa mcm popular r plak ade orang nak admire kita. . hehehe...

tetapi kadang-kadang rasa rimas pon ade jugak. . . sebab saya rasa mcm org tu selalu je ade

dekat

kita. . .

sesiapa yang pernah ade admire tu, leh lah komen sepatah dua kata bekongsi ape yang die rasa

then sesiapa yang pernah jadi admire tu, boleh lah ceritakan perasaan apabila korang jadi

admire kepada seseorang tu.. . .

5 comments:

kam 4 short said...

yerp, penah gak admire orang,
tapi saje2 je lah, its more to respect,
no hard feeling~ hehe
:)

Sinichi Edogawa said...

oo.. tp kadang org tu admire org sbb die emg da suka tp segan nak bgtaw..

sis92 said...

lalala jgn admire suami @ boyf orang sudah :)

♥ qyla ♥ said...

ada yg sanggup buat ape je bile da admire org -.-

JaLi AshBurn said...

jadi secret admire je pernah la, . . admire dari jauh, orang tu tak perasan pun kewujudan aku, hahaha, . . . tak boleh jugak macam tu ekk ? lame2 dah hilang dah perasaan nak admire orang tu, . . :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...