Wednesday, 7 December 2011

kitaran SETIAP TAHUN.....

tak lama lagi....

pesta akan bermula....

saatnya semakin hampir...

pesta ape..????

nak sambut tahun baru lah....

biasa lah... bagi bandar2 besar....

nak celebrate mesti grand2.....

bila bulan satu jerk... waktu nak sambut tahun baru..

mesti buat anak.....

bila dah buat syok2...

bulan 10 nanti kita dengar lah kes buang anak....

bulan 9 or 10 tu lah waktu nak buang anak...

dah jadi kitaran....

nak salahkan kerajaan ke...??

tak kot... sape yang buat anak....??

anak-anak melayu jugak....

last2.... insan yang tak berdosa jadi mangsa....

binatang pon tak buang anak......

selagi ada masa ni.... moh lah kita berubah....

kalau nak celebrate pon..... tak yah lah sampai minum arak, seks dan blaaa blaaa.... blaaa...

kalau nak countdown... countdown je dah lah... pastu tido lah.. hahaha...

ni lepas countdown... time tu lah die nak buat anak.... adoiii....


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...