Friday, 9 December 2011

entry khas untuk MAMA KEMBAR 3...





entry ni khas untuk mama kembar 3......

ni link blog die...... (klik sini)...

bukan ape.. aku pon ade kembar jugak..... then die tny aku selalu gaduh ke tak...

hahahha... kembar 3 eak.. tah lah.. bagi aku kembar 3 ni unik...

aku bersyukur gila beb.. bukan senang nak dpt kembar 3....

kecik2 dulu ade lah jugak gaduh.... biasa lah tu... hehhee..

tapi paling syok adalah pakai baju sume sama jerk....

bila dah besar sikit.....

barulah beli baju ikut citarasa masing2....... (mesti sumenye tak nak kalah kehensemannya)

hohohooh..... waktu aku kecik kami dijaga berasingan.....

dalam hujung minggu kami bersama lah......

sorang dijaga oleh nenek belah mak n sorang lagi nenek belah ayah... then sorg lagi of coz mak ayah aku yang jaga....

mak aku tak larat waktu tu nak jaga sekaligus... (maklumlah kami nakal sangat... tapi aku paling cute kot)

bila darjah 4 jerk.. baru lah kami dok bersama.... sekolah pon sama-sama....

lepas upsr.... kami sekolah asing2 plak.... ikut keputusan upsr lah kan... hahhaah...

after spm.... kami masing2 bawak haluan.... melanjutkan pelajaran kat ipt....

dah masuk ipt.. mesti matured2 sumenye kan.... haaaaa....

pasal awek plak... tah lah.... boleh ke kami tukar2 pasangan.... (kembar lah katakan)...

tapi kami kembar tak seiras... memang berlainan.... waktu kecik je kot hampir sama...

aku pon teringin nak dapat anak kembar.... (opssss.. blaja tak habis lagi... mau pikir pasal anak dah ke..) hehhee.. terlebih suda...

selain aku.... sepupu aku pon kembar.... tapi kembar dua jerk.. diorang memang kembar seiras lah... hehhhe....

ape lagi eak aku nak cerita... tah lah... nanti lah ikuti sambungannya...

peaceeee...................


8 comments:

Nor Sharul Atikah Bt Nor Azlan said...

bestnye ada kembar :D

V For VenDetta said...

bastnya ada kembar boleh gaduh gaduh

Mama Kembar 3 said...

thanks for this entry :-)
sronok baca ttg korang ber3. masa kecik mmg nampak cam seiras lah, dah besar ni baru nampak beza. tp mesti korang rapat kan?

Sinichi Edogawa said...

yup.... boleh lah... emg rapat...

fathiyyahISMAIL said...

best nyee ada kmbar T__T

mas saari said...

singgah dari blog ujang..

syoknya ada adik beradik kembar...mesti rapat kan?

Fatin Nadia said...

dapat anak kembar 5 lagi best.. tak payah beranak lagi dah.. heee..

~~bestnya ada kembar.. boleh share banyak benda..^^

Fatin Nadia said...

dapat anak kembar 5 lagi best.. tak payah beranak lagi dah.. heee..

~~bestnya ada kembar.. boleh share banyak benda..^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...