Sunday, 20 November 2011

PANAS GILER BEB.. MACAM S*AL jeeerrkkk...


perghhh...... luahan hati nak marah ni..

huhu~.... muka merah-merah dah ni.... haishhh

marah pasal pe..???? pasal facebook....

kenapa pasal facebook.......???

kenapa eak asa-rasa...... sebabnya adalah...

kat facebook de macam-macam gambar bodoh yang kutuk islam..

huh.. cibai je rasa.. maaf lah kalau bahasa kasar...

tapi tu lah... aku panas kalau de orang nak burukkan agama aku ni...

gambar kutuk-kutuk islam... ape cer....

gambar-gambar lucah pon sama... bersepah jerk....

kiranya bersaing lah dua gambar ni...

perghhhh... memang sial je rasa....

kalau orang yang letak gmbar ni ade kat sbelah aku...

memang ini makan die.... (penyepak lah jawabnya)..

pape pon... islam is best..

semmmmmppooiii jeeerkkk....!! :)..

i love islam....




6 comments:

Ebell Lee Syasya said...

igt kite sorg jer perasan

~naddy~ said...

online je FB td, terus ade gambar pelik2.. hissh ! sket aty jee...

ahowk orang islam said...

jangan jadi sebahagian dari mereka..

Hizatul said...

org Islam sendiri pun ada yg mnghina Islam -.- kita kena btmbah kuatkan iman kita time akhir2 zaman ni.

CCICute Design (IP0357198-D) said...

ye lor...ade sorang india tu...blog dia...siot jerk...da suwuh lyssa campak jejauh dlm laut.. ^_^ muahahha

nadirah atiqah said...

eh , teruk betul sekarang ni . dunia dah akhir zaman ni .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...