Sunday, 27 November 2011

MAN OH MAN....


lelaki oh lelaki...

dah ade awek kan... sibuk nak pegang2 dan usik2... then awek kau pakai tudung...
sibuk naktengok rambut die.. ape kejadahnya macam tu... kononnya utk kau seorang.. untuk ape..?? dapat dosa ade lah...

ade awek... sanggup beb jemput dan hantar ke rumah... kalau merajuk..?? perghhh.. kaw2 kau pujuk... bg awek hadiah macam-macam... untuk awek ta de hal.. mak suh g kedai jap.... alsan bersusun kau bg.... dah lah duit pon guna duit mak.. ape cer ni der....

lagi satu tabiat yang best sekali.. kepada smoker.. nampak awek cun.. perghhh.. ade style kau sedut asap tu... muka cover2 hensem sikit... hahaha.. hisap rokok tu cool... haha...

g atm plak.. ade awek.. bergetah plak tu... perghhh.. sanggup beb bagi duduk depan kau untuk cucuk duit... tapi bila de makcik mengandung kat dalam bas, monorel dan bla.. blaa.. blaa... ade kau bg die duduk.. haram.. yang penting kau selesa sudah....

kau ade kereta.... then ade minah ni plak nak berbaik gan kau... mesti kau cakap mcm ni...
"gila harta lah tu".... jangan perasan dulu beb.. haha.. minah tu pon taw lah tu kereta mak bapak kau.. rilek2.. cool man..

kes mencarut.. mane ade orang mencarut slow-slow.. hahha.. kau lelaki... cnfirm main lepas jerk... kuat plak tu.. segala macam kau sebut.. ( aku tak nafikan kadang2 pon aku mcm tu)... cool ke..?? tak beradab beb..

tengok bola.. tengok konsert.. tengok itu tengok ini.... berbayar tu beb..... bukan free.. mahal jugak tiket tu... tapi masjid free.... haram kau tak nak pergi....

tu jerk... hohoh

*tak semua lelaki macam ni.. tapi tak mustahil ade kan.. sama-sama kita ubah.. aku nasihat kat diri aku sendiri hope jauhilah mende2 macam ni.... bukan nak kutuk.. tapi kadang-kadang ade jenis yang macam ni.. aku pon lelaki beb... tak kan nak cari salah wanita jerk kan.. salah kita... kadang-kadang ade tapi kita tak perasan kan...

pape pon...

seemmmpppooii jjeeerrrrrrkk beb..!! :)





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...