Friday, 25 November 2011

bang.. NASI LEMAK NI TERBUKA DAN TAK RAPAT LAH..


hehe.. boring-boring macam ni best reka-reka cerita..

de dua orang minah ni.... minah A seksi.. minah b bersopan n alim r gak..

minah A : hai awak.. lama tak jumpa... nak pergi mana..??

minah b : nak pergi cari sarapan...

minah A : kebetulan sama... jom lah sekali...

________________________________________________________

mereka singgah kat kedai depan...

mamat kedai : nak apa kak....

minah A : bg nasi lemak satu....

mamat kedai : nah.. (hulur nasi lemak)

minah A : eh3.. adik.. boleh tukar tak.. ni macam tak rapat je bungkus die... macam dah masuk lalat jerk.. tak tutup rapat lah..

mamat kedai : ok tukar lain.. (muka panas.. memilih tol minah ni)

minah B pon beli nasi lemak yang sama....

mereka berlalu pergi....

tetapi sebelom balik.... mamat kedai tu sempat perli minah A ni...

mamat kedai : kak.. terima kasih atas teguran tk nasi lemak tadi... nanti saya ttp rapat-rapat...
nasi lemak akak tu pon.. tutup rapat-rapat jugak... tutup elok-elok taw.. nanti tkt bukan lalat je hinggap.. tangan gatal pon boleh masuk kak....

perghhhh.. kaw-kaw die menganjing.. padan muka kau....


*jadi.. kalau tutup rapat dan tutup dengan lemas dan btol caranya... mesti susah untuk sesuatu masuk... kalau dah terbuka.. dengan mudah jerk boleh masuk...

pikir-pikirkan lah...

seemmmmppoooiii jjeeeerrrkkk..!! :)






6 comments:

smilenajah93 said...

perghhhh ! sedap je kene ! amekaww !

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

wahhh, tajam katanya tu kan kena? hehe..
apapun, teliur nasi lemak malam2 ni, mcmna eh?

CekbOlat-bOlat said...

haha.. nsi lemak singgit padat.. taley ttup lah..

Cik Zety said...

da lamee xmakan nasi lemak. hehe

susulemakmanis said...

adeh..terus lapar!!!

^^eKaTiKaH^^ said...

alahai, sodapnye nasi lemak nie..terasa lapar pulak tbe.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...