Wednesday, 26 October 2011

SEGMEN | Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger . Jom Serbu !!



ni entry aku buat untuk join segmen.. hehehe.. menjawab persoalan yang diberikan...

nak join..?? tekan sini... -----> segmen

TENTANG AKU:~

tak de ape yang menarik pon.. aku adalah seorang yang simple...
eummm.. tah lah.. tak tahu nak cakap.. aku just suka bende yang simple je lah... cnthnya orang pakai jeans bukan main dress up... aku just sluar track sudah.. tak minat rumit-rumit ni... susah jerk... complex sangat... simple is better... aku suka amalkan prinsip.. "berpikir sebelom melakukan".. itulah aku.. tak de yang special... kalau special pon.. aku ade kembar.... kembar 3 lagi tu.. hohohoh....


KENAPA BUAT BLOG..??~

kenapa eak.. aku mulanya buat blog hanya suka-suka.. sebab bosan.. best gak menulis utk luahkan ape yang terbuku.... asyik fb jerk kan... aku tak pandai sangat it ni.. so, blajarlah.. kejap kemajuan lah katakan... hohoh... then,, dalam buat blog ni.. aku terpikir satu tujuan.. berdakwah.. ataupon senang kata.. nak nasihat org... khasnya diri aku sendiri.. kita tak perfect.. so, kita saling igt-mengingati antara satu sama lain... kan3....


SAPE MENARIK ANDA UNTUK BUAT BLOG..??~

rasa-rasa sape... of coz sahabat aku.... die menyebabkan aku tertarik.. die ade blog.. then orang lain pon ade.. jeles r aku.. haha.. orang lain dh maju... tapi aku... so aku buatlah... then aku banyak belajar dariblogger2 yang ade tutorial... then ramai gak mmber2 yang membantu aku dalam buat blog ni.... hehee...


semmpppooiiii jjeerrrkk..!! :)




12 comments:

teyhasahaje a.k.a NURUL said...

gud luck....terus kan usha.untung lah ade kembar...:)

teyhasahaje a.k.a NURUL said...

gud luck....terus kan usha.untung lah ade kembar...:)

eyryn said...

hye dear ! ryn datang jengahh blog awak dari segmen sis lyssa :)
hehe.. keep up blogging yurp !
meh laa singgah blog ryn kalau awak sudi :)

http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

wanie wonek said...

hye singgah sini dari segmen yang sama. done follow u tau. jom terjah blog saya pulak. hehehe

Kasih Kita said...

Salam perkenalan. Dari segmen yg sama. Dah follow sini. Nanti follow blog kita ek, TQ :)
http://duniakecilkuini.blogspot.com/2011/10/lyssa-faizureen-ajak-kenali-blogger-jom.html

yana sopian said...

aii..
slm pkenalan..
cik yana da follow cnie..
dari segmen yg sme..
jemput laa ke blog cik yana yee..

http://honeymiaka91.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Nurul Amirah Anis said...

Dri segmen yg sama..Fllow awk..fllow sya kalau blm fllow..

http://belogcikamirah.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Sarah Hanim said...

hye awk , sy dtg jenguk blog awk :)

http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

fieda said...

Datang sini nak kenal2 rakan blogger..
Happy blogging...:)

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Missy Diya said...

hello salam kenal, diya singgah sini membaca, follow kamu.

diya dari segmen lyssa juga
http://missydiyaempunya.blogspot.com/2011/10/3-segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

senang2 singgah lah ye :)

Marina said...

marina datang serbu blog ni dari segmen lyssa...salam perkenalan...

http://marinafazli.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

IntaNBerliaN said...

salam kenal..

saya tak join segmen ni tapi saya tetap nak terjah & follow blog awak.. :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...