Thursday, 6 October 2011

pAkai HandphoNe tu Btol-BTol LArh...


hahha... ni nak bgtahu lagi.. kadang-kadang kita main pakai je hanphone pastu guna beberapa bulan, dah bnyak problem.. jadi, ikut tips ini :

  1. Tidak menggunakan handphone semasa sedang dicas
  2. Tidak meletakkan ditempat yang tinggi dan mempunyai risiko untuk jatuh
  3. Elakkan dari kanak-kanak bermain seperti barang mainan mereka
  4. Elakkan dari terkena air contohnya semasa hujan
  5. Tidak berkongsi maklumat dengan kerap dengan handphone lain contohnya melalui penyambungan Bluetooth bagi mengelakkan terkena serangan virus.

2 comments:

sis92 said...

biar phone tak canggih
tapi phone tak problem memanjang

baca ni jgk:
http://blogsigadis92.blogspot.com/2011/08/phone-zaman-dulu-vs-hari-ini.html

Sinichi Edogawa said...

i pakai 3310 jerk.. smpai skang boleh guna lagi walaupon lama..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...