Sunday, 4 December 2011

U.. i cinta u setengah mati u taw takk..!!

ade satu kapel nak dating ni...

macam biasa lah.... kalau dating lelaki mesti datang lambat kan... hhohooh


lelaki : u i mintak maaf sebab lambat k.....

perempuan : u janji kul brape... skang datang kul brape..?? (marah lah kononnya)..

lelaki : rileks lar... lambat sikit je lah u.... sory k.... peace.... (sambil buat muka comel)

perempuan : sikit ape.. 30 minit u lambat taw.... lenguh i tunggu sini...

lelaki : u.... kita pernah sengaja lewatkan solat kan.. padahal dulu kita berjanji padanya untuk ikut suruhan DIA.. tapi DIA masih sayangkan kita..

perempuan : hmmm.. u ni.. nak jadi ustaz lah plak... u demam ke ni..???

lelaki : tak demam lah... i sihat... eh3.. u, kanapa pakai baju macam ni..???

perempuan : khas untuk u taw sayang.. baru beli kelmarin.. cantik tak...?? (bajet baju mahal jerk.. tah2 beli bundle.. wakkakak )

lelaki : ketat lah u pakai... fit baju ni.. kalau i pakai normal lah.. sebab i kan tough.... (wau.. mesti main gym ni)

perempuan : saya pakai macam ni untuk u je taw... saya masih pakai tudung kan...

lelaki : tutup aurat tu bukan pakai tudung jerk... baju mesti longgar... (lembu pakai tudung mknanya lembu tutup aurat lah eak.. hohoh )..... u, aurat tu mahkota wanita.. khas untuk suami jerk.... u, mak ayah u tak marah ke kita dating..???

perempuan : yelaaa... eum.. kenapa nak marah... die dah taw kan... kenapa u kaitkan dengan family ni.. u tak nak jumpa i dah ke..?? u de perempuan lain lah tu.... (cepat gila minah ni nak bersangka buruk.. puiiii )

lelaki : i bukan tak nak jumpa u... tapi kita dating selalu.. nikahnya tidak.. makin lama kurang selesa plak rasanya...

perempuan : u ni kenapa..??? u dah banyak berubah.... i dah tak kenal u... (ade gaya ayat drama tak.. hhaha)... u tak kesiankan i ke..???

lelaki : saya kesiankan awk kalau nanti awak diseksa di neraka kerana saya.. saya nak tolong awak pon tak boleh dah....

perempuan : u tak sayang i dah...??? u nak putus dengan i..???

lelaki : i sayangkan u... sebab tu i nak berpisah dengan u... i tak nak u terus hanyut dengan i... kita buat halua masing... kenal diri masing2 n knal Allah....

perempuan : enough..!! u memang da tak sayang i... pergi.. u pergi dari sini.... sampai hati u buat i macam ni... (sambil menangis kecewa).... *psstt.. btol ke aku eja enough tu.. hohoh..

__________________________________________________________________

mereka berlalu pergi mengikut haluan masing2....

*pssstt.. cara jalan waktu berlalu pergi tu ala2 bintang filem dalam drama tu.. hahahah






4 comments:

CekbOlat-bOlat said...

hahah.. mcm2 btul.. trima ksih nsihatnye ^^

suraya binti mohd salleh said...

assalamualaikum..
mesej yg brguna.. :D
s0,elakkn cpl =))

C i k P i p i T e m b a m said...

hahaha.., nk elak kapel xleh.. at least sudah mmberi nasihat,... syurga lah tmpatnye :D

Ku Azhar said...

terbaekkk!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...